Izgaralı/Fanlı Kazanlar


Yeşilyurtlar Makina ve Isı Cihazları Otomotiv Tic. ve San. Ltd. Şti. 1977 yılından günümüze kadar çalışmalarını sürdürmektedir.Her türlü ısıtma sistemleri konusunda tüm yenilikleri takip eden ve kendi bünyesinde yapmış olduğu AR-GE çalışmaları sonucunda çıkan ürünlerimiz gerekli tüm testlerden geçirilmektedir. Siz müşterilerimize en güzeli sunabilmek amacıyla ürüne en son aşamada gerekli dizayn ve aksesuar çalışmaları yapılarak piyasaya sürülmektedir.

Meslekte insanlığa yararlı olabilme açısından endüstri ve sanayide ihtiyaç olan buhar kazanları ve kızgın yağ kazanları üretmekte olup yakıt cinslerine göre doğalgaz, sıvı ve kömürlü (yarı otomatik ve tam otomatik) olmak üzere her çeşit yakıt türüne uygun kazanlar üretilmektedir.

İmalatımız olan kalorifer sıcak su kazanları ile tarım sektöründe tam otomatik kömürlü kalorifer kazanları yaparak modern ve organik tarımın Türkiye’de uygulamacısı olduk. İnanıyoruz ki üretimlerimiz ile milli ekonomimize büyük katkılar sağlamaktayız. Böylece Türkiye ‘nin tarım ürünleri açısından dünyaya ihracat yapmasında firmamızın katkısı bulunmaktadır.

Dünyada ve Türkiye ‘de suyun önemi son yıllarda daha iyi anlaşılmaktadır. Dolayısı ile her geçen gün su rezervlerinin azalması, temiz suların kirlenmesi, sanayide ve evlerimizde kullanılan suyun kalitesini çok büyük oranda etkilemektedir. Bu hususta da firmamız insanlarımızın binalarında kullanmakta oldukları eski, paslı depolardan su kullanmaları, pasın kansorejen etkisi nedeniyle de sağlık açısından çok büyük tehlikeler arz etmektedir. Avrupada olduğu gibi bizim de binalarımızda insanlarımızın sağlıklı ve daha kaliteli su kullanmaları için firmamız yine yeni ürünü olan modüler paslanmaz su depoları ile hizmetin en iyi ve en kalitelisini  üreterek halkımıza hizmet vermekten mutluluk ve kıvanç duymaktayız.

Mesleğimizde yaptığımız işlerden zevk alarak yapmanın ve bu hizmetlerin toplumumuza yararlı bir şekilde sunularak toplumumuza da en iyi hizmeti vermenin gururu ile çalışmaktayız. AR-GE çalışmalarımızın ileri ki yıllarda da dünya ülkeleri arasındaki daha farklı ürünlerin araştırılmaları, fuar seyahatleri ve diğer iş seyahatleri ile yapmaya devam edip, memleketimizin her zaman hizmetinde olacağız.





MODÜLER DEPOLAR

KAZANLAR




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sıvı/Gaz Yakıtlı Kızgın Yağ Kazanları

Katı Yakıtlı Kızgın Yağ Kazanları

Katı Yakıtlı Kızgın Yağ Kazanları